dissabte, 24 de novembre del 2012

15-12-2012 TALLER-ESMORZAR DE DECORACIÓ DE NADAL


El proper dissabte 15 de desembre de 2012, celebrem el nostre TALLER-ESMORZAR DE DECORACIÓ NADALENCA.

I que es això ? Què farem? ....

Els nostres tallers tenen la vocació de punt de trobada, comencen i acaben el mateix dia, la durada mitja es de tres hores, aportem tots els materials necessaris i sempre marxes a casa amb la feina feta !!! Els grups són reduïts mai més de 12 persones.

TALLER-ESMORZAR DE NADAL

Quin dia????

15-12-2012 - 10:00 MATÍ I SI OMPLIM REPETIM PER LA TARDE

A on ?????

Lloc: Al costat de L'Església de la Concepció.

Metro : Línia 4 Girona- Línia 2 - Passeig de Gracia - Línia 3 Passeig de Gracia

Tren : Renfe Passeig de Gracia

Autobusos : Quasi tots :)

Quí ?????

Professora - Rosa Pujol, amb un ampli CV pel que fa a la decoració amb robes a fires nacionals e internacionals a nivell europeu, jo Mar Garcia, arquitecte de professió i boja per les manualitats de devoció estaré amb la Rosa per ajudar-la a ella i a tots vosaltres.

Què farem???

El PROGRAMA DEL DIA 15 ES EL SEGÜENT:

10:00 AM - Arribada, presentació i esmorzar de Nadal.

10:20 AM- Elaboració de boles de Nadal amb robes de Patchwork  de primeríssima qualitat , el millor sense utilitzar l'agulla.  Cada participant s'endurà la seva bola cap a casa.

11:00Am - Elaboració de cors tridimensionals amb roba, per a penjar a l'arbre. - O per a regalar amor a algú especial-  Tècniques sense agulla. - També us endureu a casa els vostres cors.

12:00 PM - Elaboració D'espalmatòries amb pots de iogurt de vidre reciclat, amb la tècnica del Decoupage.

13:00 PM- Packaging - Tria el que més t'agradi del que has fet i ho presentarem amb una caixa de cartró acabat Kraft. La decorarem amb masking-tape, etiquetes, segells.

13:30  Fi del taller.

La sessió de la tarde, serà la mateixa, però s'iniciarà a les 16:00 -

Què val?

El preu són 25€ amb el material inclós. 

Con m'inscric?

Envian't un mail a BCNtallers@gmail.com

Què més ?

BCN tallers, es un punt de trobada per a gent amb ganes de compartir, passar l'estona, aprendre, elaborar, relaxar-se, divertir-se, xerrar, compartir i conèixer gent.

Que ens fa diferents?

La majoria de nosaltres, ja sigui per la feina, les criatures o el dia a dia,  no tenim temps per a dedicar-nos a les manualitats, o no tenim ganes o pressuposts per assistir a classe setmanalment.  O com a mi m'aburreix aprendre massa sobre alguna cosa, per tant i amb esperit tasta-olletes de tant en tant ens ve de gust organitzar tallers estacionals o sobre coses que desperten el nostre interes.

T'apuntes ?

2 comentaris: